Det är bara att bryta ihop och gå vidare - Per Elofsson

torsdag 8 maj 2014

Min sambo och jag

Min sambo är jäkligt käck idag. Städar och tvättar och gymmar. Själv tog jag en tupplur efter frukost. Satte i öronproppar för att slippa höra hans städande. Både Dusty (robotdammsugaren) och Moses (tvättmaskinen) var på när jag vaknade till liv igen. Gick upp för att gå på toa och upptäckte att lägenheten var tom sånär som på mig, marsvinen och Dusty och Moses då... Borstade tänderna, la mig på soffan och satte på ett avsnitt av Hawaii Five -0. Fick en stund senare ett sms från sambon där det stod "Jag stack till gymmet", men det hade jag redan klurat ut, smart som jag är.
Nu är han hemma igen och har satt på Dusty i ett annat rum, hängt tvätten och kört igång Torkel (torktumlaren om ni inte förstod det). Jäkla liv han för den där karlen. Kan ju inte direkt klaga på det... Tyvärr är nu Dusty och Torkel igång i badrummet och jag måste gå på toa... yes, Dusty är klar. La mina öronproppar där innan med, kanske dags att sätta i dem igen... Och dags att äta nåt kanske? Spännande liv det här med ME. Ska försöka städa marsvinsburen lite ordentligare idag. Om jag orkar vilket är mycket tveksamt.

2 kommentarer:

  1. Tack för det här med din mamma. Men nu har jag fått plats på neuroavdelningen om 2 veckor. Andra veckan i juni läggs jag in, och för hoppingsvis hittar vi något som vi kan behandla. Kram på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så skönt! Hoppas de kan "fixa dig" så du slipper alla jobbiga kramper. Kramar

      Radera