Det är bara att bryta ihop och gå vidare - Per Elofsson

tisdag 10 mars 2015

Flyger

En har ju massa dötid på ett plan. Borde tråkvila men det är ju så högljutt på ett flygplan, obekvämt och svårt att slappna av. Får ladda upp detta inlägg imorgo  eller så. Känner dock att min strutskudde var en bra investering. Att ha bakom ryggen eller över huvudet. Öronproppar och att ladda ner spellistor på mobilen är också bra. Försökte ladda ner ett par talböcker men vet inte om det funkade. Får se. Snart är det imorgon och jag dricker kaffe med en vän i solen!

Konstigt att inte ha internet. Är så van att ha det 24/7. Alltid vara uppkopplad, alltid ha kontakt med omvärlden. Tack o lov, hade känt mig så isolerad annars i min sjukdom. Känner ju mig isolerad som det är, bara för att jag inte ser folk. Så värdefullt när nån hälsar på. När barndomsvännen med man och barn kom på besök var jag så glad, så himla mysigt och uppskattat. De kom ända från Malmö och hade många att träffa, som ville träffa dem och bebisen, men prioriterade att åka ut till bergsjön några timmar. Sånt betyder så otroligt mycket. Och min väninna som är gravid men kom så fort hon var i andra trimestern och inte behövde vara 2 sek från en toalett hela tiden.

Linda Pira - Knäpper Mina Fingrar kom på.  Den är så skön. En av få låtar som kan få mig att känna att jag ÄR på dansgolvet trots att jag ligger hemma sjuk. Många låtar är nostalgi och får mig att längta till när jag var frisk och var där men den är ny och beskriver en riktigt skön kväll så jag känner att jag är där. Riktigt skön låt, svårt att få den känslan bara så. Minns mina tonår och min hiphoptid ;) Baggy jeans och stora ringar i öronen, svensk hiphop blandat med raggamuffin, crank och dancehall. Beats beats beats.

Att det kan gå så fort. Livet kan ändras på en sekund. Med hela mitt hjärta önskar jag att alla med frisk kropp utnyttjar den och njuter av livet. Njut av hur stark du är, njut av det du tar för givet. Det kan försvinna snabbare än du anar.

5 kommentarer:

 1. Så fin du är <3 Önskar dig en underbar resa!
  Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ♡ Hade så dåligt internet där nere och självklart fullt upp och krasch och allt när jag kom hem så har vart dålig på att svara och på att orka läsa andras bloggar. Hoppas jag kan ta igen det efter påsk eller så! Kram ♡

   Radera
 2. Hej Jonna! Tittade in i din blogg lite :)!
  Fick sån igenkänning på att sakna dansen och musiken, i den gengren (hmm, inte lättaste stavningen), känna energin och gemenskapen osv.
  Hade också en hip hop period, i början av 90-talet då jag var tonåring ;), stora ringarna i öronen där med :D!

  Stor kram på dig <3

  /Johanna Martikainen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst saknar man att skaka rumpa ibland! ;) kul när nån känner igen sig i det jag skriver. Kramar <3

   Radera
 3. Ps. Skapade denna profil innan sjukdomen var så begränsande, därav oigenkännlig på bilden....där var jag 31, 7 år sedan..kom på det då jag såg mitt inlägg här.

  SvaraRadera