Det är bara att bryta ihop och gå vidare - Per Elofsson

onsdag 11 juni 2014

Kära dagbok...

Har börjat skriva dagbok, dock inte i "Kära dagbok" konceptet, utan mer för att hålla reda på mina symptom, vad jag gör på dagarna och hur jag mår. Borde väl skriva vad jag äter med men... Blä, vem orkar!

Har börjat kolla på vampire diaries, lagom halvkass tonårsserie att följa som jag inte behöver koncentrera mig på. Söker alltid efter serier som är bra nog att hålla mitt intresse men dålig nog att det inte gör nåt om jag somnar eller ligger i dvala. Har iofs varit så dålig senast att jag inte ens orkat kolla på tv alls. Nåt avsnitt om dagen med sambon men att hitta serier vi BÅDA gillar är ännu svårare.

Aj, vad trött jag är. Det är en mening som kanske bara andra "spoonies" fattar 100%
Sov till 12 idag. Legat och dåsat nästan hela dagen, bortsett från korta stötar för att sköta om marsvinen. Vet liksom inte ens hur jag ska beskriva mitt liv nu.
Orörligt medvetande skrev jag i en Facebook-grupp, och nån tyckte det var bra beskrivet. Det är så det är. Man är vid medvetande, men man kan inte göra något. Helt orörlig, möjligtvis kan man öppna ögonen och titta lite... Suck. Och så måste jag göra saker. Så när jag kan röra mig, när jag har lite energi, så ska det göras sjukanmälan till försäkringskassan och så.

Imorgon ska jag till frisören. Ser fram emot det, men bävar. Så mycket energi jag inte har som kommer gå. Skönt att få fint hår då... Hade dock en Groupon på sling, klipp och bryn som jag måste utnyttja innan den går ut, så jag får en riktig makeover ;) Well, önska mig lycka till! Efteråt blir det fika hos min syster som bor i närheten. Första gången jag ser hennes nya lya! Ska komma ihåg att ta med D-ribose, och ta lite på morgonen med :)

2 kommentarer:

  1. Bless, bless! Jag hoppas att du får oväntad kraft och känner dig nöjd med din makeover. Låter härligt!
    Jag skulle verkligen behöva klippa mig, men väntar på bättre tider. Risk att det dröjer då. :-)

    SvaraRadera
  2. Tack :) Tyvärr vaknade jag till ett sms att frisören måste boka om, så typiskt när jag har förberett mig! :( Tänk att man själv alltid måste avboka 24 h i förväg men de kan avboka precis när som helst!

    SvaraRadera