Det är bara att bryta ihop och gå vidare - Per Elofsson

lördag 23 augusti 2014

Varför krånglar allt?

Blir så less när allt ska krångla. Missar frimärke så bara 1 av 3 brev når FK. Saker strular, oväntade utgifter... Summa summarum, skulle betala 1700 nu 600 till. Pengar jag inte har... suuuuck. Hade inte beställt NADH och Ubiquinol från iherb för att testa denna månaden om jag visste att jag skulle ha dessa extrautgifter, plus att CSN skickade en räkning på 1700 till som ska vara betald 29/8, tack för förvarningen. Brukar man inte få vänta ett år med att börja betala? Har strulat med kundtjänst till nå lakan vi köpte på groupon i typ vintras som gick sönder första gången vi använde dem, de skulle skicka nya, inget har kommit, de har inte gått att kontakta... fick äntligen tag på groupon som jag skickade HELA tråden till som säger "du har skrivit fel mailadress" öh, nej, jag har tryckt "svara", har de bytt mail är det inte mitt fel! Blir galen! Och den där jävla lägenheten och pengar och aahhh! Måste hela mitt liv strula? Är så trött på att mitt liv ligger i händerna på folk som aldrig träffat mig som sitter och bestämmer mitt öde. Ska jag få pengar, ska jag få lägenhet? Så jävla förnedrande, så jävla maktlös! Åhhh... tror jag måste ta ett glas vin. Eller gå och dränka mig.

2 kommentarer:

  1. Hej, visst är det fruktansvärt att någon annan ska bestämma om man är frisk nog att kunna jobba eller tillräckligt sjuk för att få ersättning. Hur började din fibromyalgi att yttra sig? Mvh/Madde

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, när ett flertal läkare bedömer att jag är för sjuk och det skulle vara direkt skadligt för mig att jobba så förstår jag inte varför fk ska lägga stress på folk såhär. Min fibromyalgi kom med sina kompisar ME och IBS och yttrade sig smygande. Blev trött och orkeslös, hade en influensaliknande värk i kroppen och fick stickande huggande känslor i olika kroppsdelar plus magproblem. Detta blev sakta men säkert värre och mer frekvent. Det började för 4-5 år sen, tog 1-2 år tills jag sökte hjälp eftersom jag bortförklarade det och sen ytterligare 2 år till diagnos. Haft diagnos i 1.5 år nu.

      Radera