Det är bara att bryta ihop och gå vidare - Per Elofsson

tisdag 15 juli 2014

Mental trötthet aka hjärntrötthet

Aka hjärndimma aka me-dimma eller fibrodimma. Har hört att folk med eds kallar det eds-dimma. Så alla såna här mystiska sjukdomar får en mental trötthet som heter duga. Liknande den efter en stroke eller så. Och det är ju inte så konstigt om nu hjärnan är inflammerad, man har ont hela tiden osv. Men det är jobbigt som satan. Igår höll jag på att spy pga att min sambo rakade sig. Ljudet från rakapparaten skar in i hjärnan så hela kroppen påverkades. Normalt? Tror inte det.
Imorse körde de med gräsklippare utanför, samma sak.
Efter att jag mailat jurist igår (Ward) för överklagande av försäkringskassans avslag på sjukpenning fick jag vila.
Nyss gjorde jag ett självskattningstest av mental trötthet (ska till doktorn kl 15.15. Den 15e! Testet och mer om mental trötthet finns på www.mf.gu.se) och nu ser jag knappt vad jag skriver för ögonen går i kors.
Önska mig lycka till hos doktorn...

4 kommentarer:

 1. Den läkartiden måste ju betyda extrem tur alternativt otur, inget vanligt kan ju komma där! Röstar på tursamt såklart!

  SvaraRadera
 2. Åh, denna mentala idioti! Har lyckats få min egen kommentar att försvinna 3 gånger!!! Hoppas 15×3 är tursamt, kanske ska köpa en trisslott på hemvägen! 😉

  SvaraRadera
 3. Här håller grannen på och testar sin motorcykel i tid och otid. Ofta närmare närmare midnatt och det kan driva en till vansinne. Ljud överhuvudtaget är jobbigt numer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh suck! Gud så jobbigt ljud, mammas grannar har motorgalna tonårsbarn, blä! Våra grannar gillar att hamra och borra 23.30 på vardagskvällar, alternativt 6.30 på helgmorgnar! 😣

   Radera