Det är bara att bryta ihop och gå vidare - Per Elofsson

tisdag 1 juli 2014

Tung start på månaden

Är inte på topp direkt, kunde varit en del saker i mitt liv som var lättare just nu. Tex försäkringskassan såklart! -.- Även en del mer privata saker, tror min äldsta syrra är sur på mig för ett tjafs vi hade på midsommar. Orka vara långsint? Känner verkligen inte att jag behöver såna småsaker på hjärnan nu. Börjar få panik över försäkringskassan och min ekonomi. Tänk om aktivitetsersättningen inte går igenom? Varför skulle den när inte sjukpenningen gick igenom liksom... bara massa doktorer som är eniga om att jag är sjuk men nån jävla tomte som aldrig ens har träffat mig bestämmer att jag kan jobba och plugga. Så sjukt system, börjar nästan gråta så fort jag tänker på det. Vet inte alls vad jag ska ta mig till, behöver hjälp med allt det här men är för trött för att ens orka be om det, eller ta reda på vem man kan be om hjälp från. Fanns brukarstödcentrum här innan men nån idiot stal pengar från dem så de har inte råd att hjälpa folk längre. Hur är man funtad om man gör så? Som Sveriges jävla politiker antar jag. Så bitter på hur landet har förstörts, jag straffas för att jag är sjuk, som om inte sjukdomen vore jobbigt nog!!! :( Väldigt jobbigt så fort jag tänker på det. Pms gör inte saken bättre... Min lösning är att äta choklad och inte tänka på det. Good going!

2 kommentarer:

 1. Önskar så att det kommer ordna sig med ersättning, förstår din oro och frustration❤️ Vi hade verkligen den stora turen att få hjälp av Brukarstödscentrum innan dom blev utsatta för förskingring. Vi hade inte klarat oss annars, dom var med på läkarbesök, socialtjänstbesök, hos den första arbetsterapeuten som krånglade och flera andra grejer. Fattar verkligen inte hur sjukt det kan vara, att någon gör så mot dom som har det som tuffast. Men det är verkligen sjukt att det ens ska behöva finnas ett sånt ställe, att man ska behöva ha hjälp för att behöva strida för sin rätt i samhället.
  Försök ringa dom ändå, även om det kanske tar tid, dom jobbar ju kvar men är underbemannade, men tids nog kanske dom får mer resurser. Så hör av dig till dom ändå!
  Förstår att det kan kännas jobbigt att få kraft till att göra ens en gång det, eller kontakta nån jurist... Skickar så mycket pepp jag bara kan, och pm:a mig om du behöver bolla något! Kram❤️❤️❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men skojar webbsidan? Hade precis skrivit ett svar och skickade, blev omdirigerad och var tvungen att logga in på nytt och svaret försvann?! Skitgoogle! >.<
   Iallafall:
   Tack för ditt stöd.
   Kontaktade Brukarstödcentrum i vintras, fick svar efter rätt lång tid att de var fullbokade och hänvisade till LaSSE. Orkade dock inte be om hjälp igen, det var för svårt.
   Som tur är har min närmsta syster fått lite extra energi och ska hjälpa mig lite att ringa samtal osv. Jätteskönt.
   Kanske pm:ar nån gång, tack för erbjudandet <3
   Kramar

   Radera