Det är bara att bryta ihop och gå vidare - Per Elofsson

tisdag 26 november 2013

Tack världen

Kom preciiiiis ut ur mitt aslånga, typ skov (var mer av en väldigt lång period av mycket ont än ett ordentligt skov på ett par veckor där jag är TOTALT utmattad och inte kan ta mig ur sängen) och var hyfsad imorse när jag vaknade. Eller efter startsträckan men ni vet.
Iallafall så sket sig dagen rätt fort och alla skedar tog slut när den försenade vagnen äntligen kom och jag fick stå i en kvart. Sen gick jag på... Vet inte, ånga? De tre timmarna på föreläsning om miljörättsekonomi (precis lika tråkigt som det låter) var något av en dimma och tog slut på ännu mer skedar jag inte hade + extra skedar pga att föreläsaren hade mikrofonen på max. Hittade mina öronproppar efter ett tag, det hjälpte men skadan var redan gjord.
Sen efter denna helvetesföreläsning skulle jag på en sjukgymnastbehandling. Han masserade skiten ur min rygg, aj, slutade med att knäcka den. Jag var avslappnad typ en sekund efteråt och nu har jag bara väldigt ont där han knäckte och där jag hade ont innan. Tjoho.
Hans fantastiska råd till mig var att inte stressa och inte ta ut mig. No shit sherlock? Hur föreslår du att jag gör det? Jag går i skolan, jag vill inte pausa mitt liv! Och naturligtvis att jag går hos honom regelbundet. Han gjorde även akupunktur, vilket jag har funderat på ändå men ska inte göra det hos honom utan hos en specialist på kinesisk medicin som också kan fibro.
Pratade med min ömma moder och hon sa att hon kan betala. Vad som helst om det kan göra mig bra/bättre. Gullemamma :) Så jag ska boka en tid tills på fredag eller nästa vecka! Ser fram emot det, hon verkar väldigt seriös och kunnig. Hade inte mamma ställt upp hade jag fått vänta tills efter jul och köpa för eventuella julklappspengar.
Godnatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar